Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

JABLOTRON 100 - Ústredňa JA-103K-7Ah s GSM/LTE komunikátorom_Priestor pre 7Ah akumulátor

009832
326,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 326,00 €

S DPH Tovar na objednávku

► Základný prvok zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100+. Ústredňa pre ochranu rodinných domov, kancelárií a menších firiem
► Ústredňa sa vždy dodáva s GSM komunikátorom. Pri objednávaní ústredne je možné vybrať GSM komunikátor JA-192Y (podpora iba 2G siete) alebo LTE komunikátor JA-194Y (podpora 4G/3G/2G)
► Napájanie: 110 - 230 V/50 - 60 Hz
► Zálohovací akumulátor: 12 V, 2,6 Ah (nie je súčasťou balenia!)
► Maximálna doba dobíjania akumulátora: 48 hodín
► Max. trvalý odber z ústredne: 1000 mA trvalo
Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.

Množstvo
Pridať do zoznamu želaní
Na objednávku

Zabezpečené pripojenie

Nákup na našom eshope je chránený SSL certifikátom.

Rýchle doručenie

Tovar skladom, odosielame najneskôr nasledujúci pracovný deň.

Jednoduchá výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní bez udania dôvodu

Požadované nastavenie a veľkosť systému sa programuje prostredníctvom softvéru F-Link (od verzie 2.0.0).

Ústredňa JA-103KY-7Ah ponúka:

50 bezdrôtových alebo zbernicových periférií
50 užívateľov
8 sekcií
32 programovateľných PG výstupov
20 vzájomne nezávislých kalendárnych akcií
8 užívateľských SMS a hlasových správ
5 nastaviteľných PCO
5 voliteľných protokolov pre PCO

Ústredňa obsahuje:

GSM/GPRS komunikátor JA-192Y

Ústredňa ďalej má:

1 svorkovnicu pre pripojenie zbernice

Ústredňa ďalej ponúka napr. nasledovné funkcie:

Údržba
Režim deň/noc
Reakcia skrátený odchod
Automatické zapnutie ochrany
Rozšírené funkcie kalendára

Nasledujúce výrobky s ústredňou kompatibilné NIESÚ:

JA-180A (bezdrôtová vonkajšia siréna)
JA-154J (obojsmerný diaľkový ovládač)
JA-190X (modul telefónneho komunikátora)

Nasledujúce výrobky s ústredňou kompatibilné SÚ iba za určitých podmienok:

JA-112E (klávesnica) je kompatibilná od verzie FW LU61501 a novšej
JA-113E (klávesnica) je kompatibilná od verzie FW LU61601 a novšej
JA-118N (zbernicový modul 8 PG výstupov) je kompatibilný od verzie LY68003 a novšej
pre FW verzia LY68002 a staršie, modul spolupracuje s ústredňou iba vtedy, ak je v SW F-Link v záložke Rozsah nastavený počet PG výstupov na hodnotu max. 32.
JA-110I (zbernicový indikátor stavu sekcie alebo PG výstupu) spolupracuje s ústredňou iba vtedy, ak je v SW F-Link v záložke Rozsah nastavený počet PG výstupov na hodnotu max. 32.

JABLOTRON
009832

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Dostupnosť: skladom

► Bezdrôtové multifunkčné relé je komponentom systému JABLOTRON 100. V prípade naučenia do ústredne relé kopíruje zvolené PG výstupy
► Relé môže byť inštalované aj ako autonómne zariadenie reagujúce na aktiváciu jednosmerných bezdrôtových detektorov série JA-15x. V tomto prípade relé zopne podľa režimu zvoleného pre daný detektor (5 voliteľných režimov: kopíruj s presahom, impulz, zmeň stav, vypni a blokuj)
► Poskytuje galvanicky aj bezpečnostne oddelené spínacie relé pre spínanie silových záťaží 230 V / 16 A. V systéme zaberá jednu pozíciu
► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.

Výrobok je zbernicovým komponentom systému JABLOTRON 100+. Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov. Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je jeho detekčná charakteristika upravená a disponuje základnou imunitou proti zvieratám
► Detektor eliminuje pohyb drobných zvierat (do cca 25 kg a max. výšky 40 cm na vzdialenosť max. 7 m od detektora) po podlahe. Detektor eliminuje zvieratá pohybujúce sa iba po podlahe podľa detekčnej charakteristiky. Nie je vhodný na ochranu priestoru, kde sa môžu zvieratá voľne pohybovať vo výškach!
► Z výroby je detektor osadený zvieracou šošovkou JS-7910 so záberom 90°/12 m.
► Použitie šošovky JS-7910 je len pre štandardnú úroveň imunity.

Dostupnosť: Na objednávku

Detektor JA-120PB slúži k priestorovej detekcii pohybu osôb v interiéri budov a k detekcii rozbitia sklenených plôch tvoriacich plášť budov
► Obsahuje dva nezávislé detektory
► K detekcii pohybu osôb využíva PIR senzor
► Rozbitie sklenených plôch deteguje detektor trieštenia skla GBS. Detekcia je založená na duálnej technológii (detekcia zmeny tlaku vzduchu sprevádzané charakteristickým zvukom rozbitia skla). Jeho citlivosť je nastaviteľná.Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.

Výrobok je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+. Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov. Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je jeho detekčná charakteristika upravená a disponuje základnou imunitou proti zvieratám
► Detektor eliminuje pohyb drobných zvierat (do cca 25 kg a max. výšky 40 cm na vzdialenosť max. 7 m od detektora) po podlahe
► Z výroby je detektor osadený zvieracou šošovkou JS-7910 so záberom 90°/12 m. Použitie šošovky JS-7910 je len pre štandardnú úroveň imunity.

► JI-112C IP kamera vnútorná/vonkajšia 2MP - BULLET► Videoverifikačná kamera poskytuje užívateľovi a PCO vizuálne potvrdenie toho, čo bolo príčinou poplachu a čo sa v objekte deje► Pri zvolenej udalosti vytvorí záznam automaticky, užívateľ je tak v obraze, keď sa niečo udeje► Veľkou výhodou je veľmi jednoduchá inštalácia, aj bez pokročilých vedomostí v oblasti IT technológií► Kamera je plne integrovaná do aplikácie MyJABLOTRON a na úrovni CLOUDu spolupracujú so systémom JABLOTRON 100 ► Kamera vytvára farebné video s rozlíšením HD alebo Full HD► Pri zlých svetelných podmienkach sa prepne do nočného režimu, v ktorom používa IR (Infra Red) prísvit Základné funkcie kamery sú:► Videosekvencia:- Video obsahujúce záznam 30 s pred udalosťou (napr. poplach alebo zapnutie ochrany) a 30 s po nej.- Užívateľ tak má prehľadne zobrazené, čo bolo príčinou udalosti a čo sa dialo bezprostredne po nej.- Užívateľ má možnosť vyžiadať si jej vytvorenie z aplikácie MyJABLOTRON.► Záznam- Súvislé ukladanie videa s voliteľnou dobou histórie (3 alebo 7 dní).- Užívateľ má k dispozícii plnú históriu, aby sa do nej mohol kedykoľvek pozrieť a zistiť, čo sa v konkrétnej dobe v objekte dialo.► Živé video- Je spustiteľné z mobilnej aj webovej aplikácie MyJABLOTRON.- Užívateľ sa môže kedykoľvek pozrieť, čo sa v objekte deje.- Nadviazanie spojenia pri bežnom internetovom pripojení trvá cca 10 s.

JABLOTRON 100 - Klávesnica s LCD a čítačkou RFID_Zbernicová JA-114E

Kód produktu: 001936
116,40 €

► JA-114E je zbernicový prístupový modul s LCD displejom, klávesnicou, ovládacím segmentom a RFID čítačkou
► Slúži na jednoduché, prehľadné a zrozumiteľné ovládanie zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100
► Počet ovládacích segmentov JA-192E je variabilný a podľa potreby ich môže byť na module celkovo až 20
► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný
► Má zabudovanú funkciu úspory energie počas výpadku napájania
► Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu
► Ponuka menu na LCD displeji umožňuje prehľadné ovládanie a správu sekcii, zón, PG výstupov a zobrazenie informácií o udalostiach v systéme

► JA-114E je zbernicový prístupový modul s LCD displejom, klávesnicou, ovládacím segmentom a RFID čítačkou► Slúži na jednoduché, prehľadné a zrozumiteľné ovládanie zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100► Počet ovládacích segmentov JA-192E je variabilný a podľa potreby ich môže byť na module celkovo až 20► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný► Má zabudovanú funkciu úspory energie počas výpadku napájania► Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu► Ponuka menu na LCD displeji umožňuje prehľadné ovládanie a správu sekcii, zón, PG výstupov a zobrazenie informácií o udalostiach v systéme► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.

Poskytuje užívateľom možnosť jednoducho a zrozumiteľne ovládať funkcie zabezpečovacieho systému. Umožňuje:
► Ovládanie sekcií (zapnutie / vypnutie ochrany / zapnutie čiastočnej ochrany)
► Ovládanie PG výstupov (PG ON – zapnúť a PG OFF – vypnúť)
► Tiesňové volanie (tieseň, upozornenie na zdravotný stav, atď.)
► Zobrazenie stavu systému

► Vonkajšia zbernicová siréna JA-111A-BASE je určená na akustickú signalizáciu poplachu ale aj na signalizáciu aktivácie / deaktivácie PG výstupov v zabezpečovacom systéme JABLOTRON 100► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaná► Má implementovanú funkciu úspory energie pri výpadku napájania a zabudovanú vodováhu pre presné a jednoduché umiestnenie pri inštalácii► Je adresovateľná a v systéme obsadzuje jednu pozíciu► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.

► JA-159J Bezdrôtové zvončekové tlačidlo
► Výrobok je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+
► Aktivácia tlačidla umožňuje využitie funkcií bezdrôtového zvončeka, vyvolanie tiesňového poplachu alebo ovládanie spotrebičov
► Výrobok zaberá v systéme jednu pozíciu
► Pre tlač menovky do zvončekového tlačidla možno využiť rovnaké tlačiarne aj princípy, ktoré sú používané pre tlač štítkov segmentov ku klávesniciam systému JABLOTRON 100
Technické údaje:
► Napájanie: 2x CR 2032 (3 V/0,2 Ah)
► Typická životnosť batérií: cca 5 rokov (vonku pri 3 aktiváciách denne)
► Pracovná frekvencia: 868,1 MHz
► Komunikačný dosah: cca 300 m (priama viditeľnosť)
► Rozmery: 70 x 30 x 20 mm (77 x 47 x 28 mm vrátane striešky)
► Stupeň krytia: IP65
► Prostredie podľa STN EN 50131-1, III. vnútorné všeobecné
► Rozsah pracovných teplôt: -10°C až +40°C
► Relatívna vlhkosť vzduchu: 25 až 95 %
► Ďalej spĺňa: STN EN 300220, STN EN 55022, STN EN 50130-4, STN EN 60950-1

► Ja-155P je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+.► Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov. Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je tento detektor určený pre inštaláciu na strop.► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu

► JA-116E Zbernicová klávesnica s dotykovou obrazovkou a čítačkou RFID
► Farba: antracit
► Klávesnica je súčasťou systému JABLOTRON a je určená na ovládanie dotykom.
► Tento výrobok je kompatibilný s ústredňami JA-103K a JA-107K
► Typ kontrolného zariadenia: Typ B
► Napájanie zo zbernice ústredne: 12 V DC (8-15 V)
► Spotreba prúdu pri zálohe: 40 mA
► Menovitá spotreba prúdu (displej vypnutý): 85 mA
► Maximálny odber prúdu (pri výbere kábla): 250 mA
► Frekvencia RFID: 125 kHz
► Maximálna intenzita magnetického poľa RFID: -5,4 dBμA/m (merané vo vzdialenosti 10 m)
► Rozmery: 95 x 183 x 30 mm
► Klasifikácia: Trieda zabezpečenia 2/ Trieda prostredia II (Podľa normy EN 50131-1)
► Životné prostredie: vnútorné všeobecné
► Rozsah prevádzkových teplôt: -10 °C až +40 °C
► Priemerná prevádzková vlhkosť: 75% RH, bez kondenzácie
► Certifikačný orgán Trezor Test s.r.o. (č. 3025)V súlade s normami ETSI EN 300 330, EN 50130-4, EN 55032, EN IEC 62368-1, EN IEC 63000, EN 50131-1, EN 50131-3
► Môže sa prevádzkovať podľa normy ERC REC 70-03