JABLOTRON 100 - Siréna vonkajšia_Elektronika_Zbernicová_200x300x70 JA-111A-BASE-RB
► Vonkajšia zbernicová siréna JA-111A-BASE je určená na akustickú signalizáciu poplachu ale aj na signalizáciu aktivácie / deaktivácie PG výstupov v zabezpečovacom systéme JABLOTRON 100► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaná► Má implementovanú funkciu úspory energie pri výpadku napájania a zabudovanú vodováhu pre presné a jednoduché umiestnenie pri inštalácii► Je adresovateľná a v systéme obsadzuje jednu pozíciu► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Bezdrôtový - Detektor pohybu stropný - JA-155P(2x123A_868,1MHz_360°/11m_125x40mm)
► Ja-155P je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+.► Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov. Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je tento detektor určený pre inštaláciu na strop.► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu
JABLOTRON 100 - Detektor pohybu zbernicový JA-110P (12V_5mA_110°/12m_95x60x55mm)
JA-110P je zbernicový PIR detektor pohybu určený na ochranu interiérov prostredníctvom infrapasívnej detekcie pohybu v miestnosti. ► Charakteristiky detekcie možno optimalizovať pomocou výmenných šošoviek.► Stupeň odolnosti proti falošným poplachom je nastaviteľný v dvoch úrovniach.► Detektor komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný. Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu.► Signalizácia inteligentnej pamäte SMART MEMORY (SMI) umožňuje vizuálne overenie aktivácie detektora pomocou LED kontrolky. Signalizáciu SMI možno vymazať prostredníctvom prístupového modulu.Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Detektor pohybu a rozbitia skla zbernicový JA-120PB(12V_5mA_110°/12m_95x60x55mm)
Detektor JA-120PB slúži k priestorovej detekcii pohybu osôb v interiéri budov a k detekcii rozbitia sklenených plôch tvoriacich plášť budov
► Obsahuje dva nezávislé detektory
► K detekcii pohybu osôb využíva PIR senzor
► Rozbitie sklenených plôch deteguje detektor trieštenia skla GBS. Detekcia je založená na duálnej technológii (detekcia zmeny tlaku vzduchu sprevádzané charakteristickým zvukom rozbitia skla). Jeho citlivosť je nastaviteľná.Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Klávesnica_Prístupový modul_ovládací segment_Antracit JA-192E-AN(102x15x33mm)
Poskytuje užívateľom možnosť jednoducho a zrozumiteľne ovládať funkcie zabezpečovacieho systému. Umožňuje:ovládanie sekcií (zapnutie / vypnutie ochrany / zapnutie čiastočnej ochrany)ovládanie PG výstupov (PG ON – zapnúť a PG OFF – vypnúť)tiesňové volanie (tieseň, upozornenie na zdravotný stav, atď.)zobrazenie stavu systému
JABLOTRON 100 - Ústredňa JA-103K-7Ah s GSM/LTE komunikátorom_Priestor pre 7Ah akumulátor
► Základný prvok zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100+. Ústredňa pre ochranu rodinných domov, kancelárií a menších firiem
► Ústredňa sa vždy dodáva s GSM komunikátorom. Pri objednávaní ústredne je možné vybrať GSM komunikátor JA-192Y (podpora iba 2G siete) alebo LTE komunikátor JA-194Y (podpora 4G/3G/2G)
► Napájanie: 110 - 230 V/50 - 60 Hz
► Zálohovací akumulátor: 12 V, 2,6 Ah (nie je súčasťou balenia!)
► Maximálna doba dobíjania akumulátora: 48 hodín
► Max. trvalý odber z ústredne: 1000 mA trvalo
Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
► 3.7V / 2500mAh Li-polymer akumulátor pre bezdrôtové dotykové klávesnice JA-156E, JA-156E-GR a JA-156E-AN
JABLOTRON 100 - Klávesnica s LCD a čítačkou RFID_Zbernicová_Antracit JA-114E-AN
► JA-114E je zbernicový prístupový modul s LCD displejom, klávesnicou, ovládacím segmentom a RFID čítačkou► Slúži na jednoduché, prehľadné a zrozumiteľné ovládanie zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100► Počet ovládacích segmentov JA-192E je variabilný a podľa potreby ich môže byť na module celkovo až 20► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný► Má zabudovanú funkciu úspory energie počas výpadku napájania► Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu► Ponuka menu na LCD displeji umožňuje prehľadné ovládanie a správu sekcii, zón, PG výstupov a zobrazenie informácií o udalostiach v systéme► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Detektor pohybu stropný JA-115P (12V_2,8/30mA_360°/11m_∅125x40 mm_zbernicový)
► JA-115P - zbernicový stropný PIR detektor pohybu
► Výrobok je zbernicovým komponentom systému JABLOTRON 100+
► Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov
► Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je tento detektor určený pre inštaláciu na strop
► Garantované detekčné pokrytie je 360° s polomerom záberu až 5,5 m pre 3,5 m montážnej výšky
► Odolnosť voči falošným poplachom je nastaviteľná v dvoch úrovniach
► Detektor má impulznú reakciu a v systéme obsadzuje jednu pozíciu
► Pre automatizačné funkcie možno zvýšiť citlivosť detekcie pri vypnutej ochrane alarmu
► Ako certifikované príslušenstvo stropných detektorov bola vyvinutá montážna podložka (PLV-P-ST), ktorá zaistí lepšie usporiadanie kábla zbernice v prípadoch, že nie je možné ho schovať elegantne do podhľadu
► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu
JABLOTRON 100 - Modul LTE komunikátora (podpora 4G/3G/2G) pre ústredne JA-103Kx a...
► Modul LTE komunikátora je určený pre poplachovú zabezpečovaciu ústredňu JA-103K alebo JA-107K, ktorá patrí do systému JABLOTRON 100+.
► Ústredňa osadená JA-194Y komunikuje pomocou mobilnej siete s pultom centralizovanej ochrany, umožňuje vzdialené ovládanie pomocou webovej a mobilnej aplikácie, odovzdáva poplachové SMS a hlasové správy
Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
► Prívesok na kľúče s vlastnosťami RFID karty
► Prístupový RFID čip k systému JA-100 v tvare prívesku na kľúče
► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
Snímač dymu/teploty - JABLOTRON SD-283ST - Drôtový (15V_3,5mAh_0,11-0,13dB_126x52mm)
► Slúži na detekciu požiarneho nebezpečenstva v interiéri obytných alebo komerčných budov. Detektor je vhodný aj pre inštaláciu v karavanoch alebo mobilných domoch► Nie je určený pre inštaláciu do priemyselného prostredia► Vznik nebezpečenstva detektor opticky indikuje zabudovanou signálkou a akustickým signálom► Detektor môže byť napájaný z externého zdroja 12 V DC alebo z ústredne poplachového systému a poskytuje výstupy ALARM a TMP. Pokiaľ je detektor napájaný vloženými batériami (3x 1,5 V AA), pracuje v prípade straty externého napájania (12 V DC) ďalej ako autonómny► Výrobok obsahuje dva samostatné detektory – optický detektor dymu a detektor teploty. Optický detektor dymu pracuje na princípe rozptýleného svetla. Je veľmi citlivý na väčšie častice, ktoré sú v hustých dymoch. Menej citlivý je na malé častice vznikajúce horením kvapalín, ako je napríklad alkohol. Preto má zabudovaný aj detektor teploty, ktorý má síce pomalšiu reakciu, ale na požiar vyvíjajúci rýchle teplo s malým množstvom dymu reaguje podstatne lepšie
Akumulátor 4,8V / 1,8 Ah - pre sirény OS-360, OS-365, OS-365A, JA-111A-BASE, JA-113A-BASE-RB a...
► Náhradný NiCd akupack
► Napätie: 4.8V
► Kapacita: 1800 mAh
► Pre vonkajšie sirény Jablotron Vymeniteľný zálohovací NiCd akupack 4,8V, 1,8 Ah pre vonkajšie zálohované sirény OS-360, OS-365, OS-365A, JA-111A-BASE, JA-113A-BASE-RB a JA-115A.
JABLOTRON 100 - Bezdrôtový - Tlačidlo zvončekové_2xCR2032/5 rokov_868,1MHz_IP65_77x47x28mm - JA-159J
► JA-159J Bezdrôtové zvončekové tlačidlo
► Výrobok je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+
► Aktivácia tlačidla umožňuje využitie funkcií bezdrôtového zvončeka, vyvolanie tiesňového poplachu alebo ovládanie spotrebičov
► Výrobok zaberá v systéme jednu pozíciu
► Pre tlač menovky do zvončekového tlačidla možno využiť rovnaké tlačiarne aj princípy, ktoré sú používané pre tlač štítkov segmentov ku klávesniciam systému JABLOTRON 100
Technické údaje:
► Napájanie: 2x CR 2032 (3 V/0,2 Ah)
► Typická životnosť batérií: cca 5 rokov (vonku pri 3 aktiváciách denne)
► Pracovná frekvencia: 868,1 MHz
► Komunikačný dosah: cca 300 m (priama viditeľnosť)
► Rozmery: 70 x 30 x 20 mm (77 x 47 x 28 mm vrátane striešky)
► Stupeň krytia: IP65
► Prostredie podľa STN EN 50131-1, III. vnútorné všeobecné
► Rozsah pracovných teplôt: -10°C až +40°C
► Relatívna vlhkosť vzduchu: 25 až 95 %
► Ďalej spĺňa: STN EN 300220, STN EN 55022, STN EN 50130-4, STN EN 60950-1
JABLOTRON 100 - Relé multifunkčné_Bezdrôtové_230V/16A do montážnej krabice AC-160-C
► Bezdrôtové multifunkčné relé je komponentom systému JABLOTRON 100. V prípade naučenia do ústredne relé kopíruje zvolené PG výstupy
► Relé môže byť inštalované aj ako autonómne zariadenie reagujúce na aktiváciu jednosmerných bezdrôtových detektorov série JA-15x. V tomto prípade relé zopne podľa režimu zvoleného pre daný detektor (5 voliteľných režimov: kopíruj s presahom, impulz, zmeň stav, vypni a blokuj)
► Poskytuje galvanicky aj bezpečnostne oddelené spínacie relé pre spínanie silových záťaží 230 V / 16 A. V systéme zaberá jednu pozíciu
► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
► Zálohovací akumulátor Alarmguard► Napätie: 12V► Kapacita: 2,6 Ah► Kontakty: násuvný konektor► Max. trvalý prúd: 0,36 A► Max. vybíjací prúd: 39 A► Dobíjacie napätie trvalé: 13,5 - 13,8 V► Dobíjacie napätie cyklické: 14,4 - 15,0 V► Rozmery: 178 x 36 x 60 mm► Výška (vrátane konektorov): 66 mm