► Prívesok na kľúče s vlastnosťami RFID karty
► Prístupový RFID čip k systému JA-100 v tvare prívesku na kľúče
► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Relé multifunkčné_Bezdrôtové_230V/16A do montážnej krabice AC-160-C
► Bezdrôtové multifunkčné relé je komponentom systému JABLOTRON 100. V prípade naučenia do ústredne relé kopíruje zvolené PG výstupy
► Relé môže byť inštalované aj ako autonómne zariadenie reagujúce na aktiváciu jednosmerných bezdrôtových detektorov série JA-15x. V tomto prípade relé zopne podľa režimu zvoleného pre daný detektor (5 voliteľných režimov: kopíruj s presahom, impulz, zmeň stav, vypni a blokuj)
► Poskytuje galvanicky aj bezpečnostne oddelené spínacie relé pre spínanie silových záťaží 230 V / 16 A. V systéme zaberá jednu pozíciu
JABLOTRON 100 - Siréna vonkajšia_Kryt plastový, SIVÝ, ČERVENÉ Led, 200x300x70 - JA-1X1A-C-GR
► Plastový kryt pre zbernicovú sirénu JA-111A, JA-151A► Rozmery: 200 x 300 x 70 mm► Materiál: plast► Farba: SIVÁ► Výstaržné blikanie: ČERVENÉ LED ► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Bezdrôtový - Detektor pohybu stropný - JA-155P(2x123A_868,1MHz_360°/11m_125x40mm)
► Ja-155P je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+.► Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov. Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je tento detektor určený pre inštaláciu na strop.► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu
JABLOTRON 100 - Klávesnica_Prístupový modul_ovládací segment_Antracit JA-192E-AN(102x15x33mm)
Poskytuje užívateľom možnosť jednoducho a zrozumiteľne ovládať funkcie zabezpečovacieho systému. Umožňuje:ovládanie sekcií (zapnutie / vypnutie ochrany / zapnutie čiastočnej ochrany)ovládanie PG výstupov (PG ON – zapnúť a PG OFF – vypnúť)tiesňové volanie (tieseň, upozornenie na zdravotný stav, atď.)zobrazenie stavu systému
JABLOTRON 100 - Bezdrôtový - Tlačidlo zvončekové_2xCR2032/5 rokov_868,1MHz_IP65_77x47x28mm - JA-159J
► JA-159J Bezdrôtové zvončekové tlačidlo
► Výrobok je bezdrôtovým komponentom systému JABLOTRON 100+
► Aktivácia tlačidla umožňuje využitie funkcií bezdrôtového zvončeka, vyvolanie tiesňového poplachu alebo ovládanie spotrebičov
► Výrobok zaberá v systéme jednu pozíciu
► Pre tlač menovky do zvončekového tlačidla možno využiť rovnaké tlačiarne aj princípy, ktoré sú používané pre tlač štítkov segmentov ku klávesniciam systému JABLOTRON 100
Technické údaje:
► Napájanie: 2x CR 2032 (3 V/0,2 Ah)
► Typická životnosť batérií: cca 5 rokov (vonku pri 3 aktiváciách denne)
► Pracovná frekvencia: 868,1 MHz
► Komunikačný dosah: cca 300 m (priama viditeľnosť)
► Rozmery: 70 x 30 x 20 mm (77 x 47 x 28 mm vrátane striešky)
► Stupeň krytia: IP65
► Prostredie podľa STN EN 50131-1, III. vnútorné všeobecné
► Rozsah pracovných teplôt: -10°C až +40°C
► Relatívna vlhkosť vzduchu: 25 až 95 %
► Ďalej spĺňa: STN EN 300220, STN EN 55022, STN EN 50130-4, STN EN 60950-1
JABLOTRON 100 - Klávesnica_Prístupový modul_ovládací segment JA-192E (102x15x33mm)
Poskytuje užívateľom možnosť jednoducho a zrozumiteľne ovládať funkcie zabezpečovacieho systému. Umožňuje:
► Ovládanie sekcií (zapnutie / vypnutie ochrany / zapnutie čiastočnej ochrany)
► Ovládanie PG výstupov (PG ON – zapnúť a PG OFF – vypnúť)
► Tiesňové volanie (tieseň, upozornenie na zdravotný stav, atď.)
► Zobrazenie stavu systému
Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
► JA-114E je zbernicový prístupový modul s LCD displejom, klávesnicou, ovládacím segmentom a RFID čítačkou
► Slúži na jednoduché, prehľadné a zrozumiteľné ovládanie zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100
► Počet ovládacích segmentov JA-192E je variabilný a podľa potreby ich môže byť na module celkovo až 20
► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný
► Má zabudovanú funkciu úspory energie počas výpadku napájania
► Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu
► Ponuka menu na LCD displeji umožňuje prehľadné ovládanie a správu sekcii, zón, PG výstupov a zobrazenie informácií o udalostiach v systéme
JABLOTRON 100 - Klávesnica s LCD a čítačkou RFID_Zbernicová_Antracit JA-114E-AN
► JA-114E je zbernicový prístupový modul s LCD displejom, klávesnicou, ovládacím segmentom a RFID čítačkou► Slúži na jednoduché, prehľadné a zrozumiteľné ovládanie zabezpečovacieho systému JABLOTRON 100► Počet ovládacích segmentov JA-192E je variabilný a podľa potreby ich môže byť na module celkovo až 20► Komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný► Má zabudovanú funkciu úspory energie počas výpadku napájania► Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu► Ponuka menu na LCD displeji umožňuje prehľadné ovládanie a správu sekcii, zón, PG výstupov a zobrazenie informácií o udalostiach v systéme► Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Detektor pohybu a rozbitia skla zbernicový JA-120PB(12V_5mA_110°/12m_95x60x55mm)
Detektor JA-120PB slúži k priestorovej detekcii pohybu osôb v interiéri budov a k detekcii rozbitia sklenených plôch tvoriacich plášť budov
► Obsahuje dva nezávislé detektory
► K detekcii pohybu osôb využíva PIR senzor
► Rozbitie sklenených plôch deteguje detektor trieštenia skla GBS. Detekcia je založená na duálnej technológii (detekcia zmeny tlaku vzduchu sprevádzané charakteristickým zvukom rozbitia skla). Jeho citlivosť je nastaviteľná.Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Kamera IP JI-112C_2MPx_1920X1080_Bullet 4 mm_1/2,8" CMOS_0°- 355°_IR-50m_IP67_12VDC
► JI-112C IP kamera vnútorná/vonkajšia 2MP - BULLET► Videoverifikačná kamera poskytuje užívateľovi a PCO vizuálne potvrdenie toho, čo bolo príčinou poplachu a čo sa v objekte deje► Pri zvolenej udalosti vytvorí záznam automaticky, užívateľ je tak v obraze, keď sa niečo udeje► Veľkou výhodou je veľmi jednoduchá inštalácia, aj bez pokročilých vedomostí v oblasti IT technológií► Kamera je plne integrovaná do aplikácie MyJABLOTRON a na úrovni CLOUDu spolupracujú so systémom JABLOTRON 100 ► Kamera vytvára farebné video s rozlíšením HD alebo Full HD► Pri zlých svetelných podmienkach sa prepne do nočného režimu, v ktorom používa IR (Infra Red) prísvit Základné funkcie kamery sú:► Videosekvencia:- Video obsahujúce záznam 30 s pred udalosťou (napr. poplach alebo zapnutie ochrany) a 30 s po nej.- Užívateľ tak má prehľadne zobrazené, čo bolo príčinou udalosti a čo sa dialo bezprostredne po nej.- Užívateľ má možnosť vyžiadať si jej vytvorenie z aplikácie MyJABLOTRON.► Záznam- Súvislé ukladanie videa s voliteľnou dobou histórie (3 alebo 7 dní).- Užívateľ má k dispozícii plnú históriu, aby sa do nej mohol kedykoľvek pozrieť a zistiť, čo sa v konkrétnej dobe v objekte dialo.► Živé video- Je spustiteľné z mobilnej aj webovej aplikácie MyJABLOTRON.- Užívateľ sa môže kedykoľvek pozrieť, čo sa v objekte deje.- Nadviazanie spojenia pri bežnom internetovom pripojení trvá cca 10 s.
JABLOTRON 100 - Detektor pohybu s imunitou zvierat do 25kg/40cm; 90°/12m - JA-110P PET
Výrobok je zbernicovým komponentom systému JABLOTRON 100+. Slúži na priestorovú detekciu pohybu osôb v interiéri budov. Oproti štandardným PIR detektorom pohybu z radu JABLOTRON 100+ je jeho detekčná charakteristika upravená a disponuje základnou imunitou proti zvieratám
► Detektor eliminuje pohyb drobných zvierat (do cca 25 kg a max. výšky 40 cm na vzdialenosť max. 7 m od detektora) po podlahe. Detektor eliminuje zvieratá pohybujúce sa iba po podlahe podľa detekčnej charakteristiky. Nie je vhodný na ochranu priestoru, kde sa môžu zvieratá voľne pohybovať vo výškach!
► Z výroby je detektor osadený zvieracou šošovkou JS-7910 so záberom 90°/12 m.
► Použitie šošovky JS-7910 je len pre štandardnú úroveň imunity.
JABLOTRON 100 - Modul PG zbernicový_ 1x výstup do 250V AC/16A_na DIN lištu - JA-110N-DIN
Výkonový modul výstupu JA-110N-DIN je určený pre montáž na DIN lištu
► Poskytuje prepínací kontakt výstupného silového relé, ktoré kopíruje stav priradeného výstupu ústredne
► Môže slúžiť napr. na ovládanie osvetlenia, ventilátora a pod
JABLOTRON 100 - Detektor pohybu zbernicový JA-110P (12V_5mA_110°/12m_95x60x55mm)
JA-110P je zbernicový PIR detektor pohybu určený na ochranu interiérov prostredníctvom infrapasívnej detekcie pohybu v miestnosti. ► Charakteristiky detekcie možno optimalizovať pomocou výmenných šošoviek.► Stupeň odolnosti proti falošným poplachom je nastaviteľný v dvoch úrovniach.► Detektor komunikuje prostredníctvom zbernice, z ktorej je aj napájaný. Je adresovateľný a v systéme obsadzuje jednu pozíciu.► Signalizácia inteligentnej pamäte SMART MEMORY (SMI) umožňuje vizuálne overenie aktivácie detektora pomocou LED kontrolky. Signalizáciu SMI možno vymazať prostredníctvom prístupového modulu.Predaj a montáž len preškoleným technikom s platným certifikátom Jablotronu.
JABLOTRON 100 - Modul LTE komunikátora (podpora 4G/3G/2G) pre ústredne JA-103Kx a...
► Modul LTE komunikátora je určený pre poplachovú zabezpečovaciu ústredňu JA-103K alebo JA-107K, ktorá patrí do systému JABLOTRON 100+.
► Ústredňa osadená JA-194Y komunikuje pomocou mobilnej siete s pultom centralizovanej ochrany, umožňuje vzdialené ovládanie pomocou webovej a mobilnej aplikácie, odovzdáva poplachové SMS a hlasové správy
► 3.7V / 2500mAh Li-polymer akumulátor pre bezdrôtové dotykové klávesnice JA-156E, JA-156E-GR a JA-156E-AN